7 feb

2019

Wie Jarig Is Trakteert

Categorieën: Nieuwsberichten

Wie Jarig Is Trakteert

Wie Jarig Is Trakteert

Deze week krijgen al onze medewerkers een gezond & lekker koken boek van de RoFa Foundation. Ter ere van 100 jaar ROOK-bedrijven. We steunen daarmee Nationaal Fonds Kinderhulp, die zich inzetten voor kinderen die in armoede leven, omdat geen kind buitengesloten mag worden.

Kinderkookboek
Het nieuwe Kinderkookboek is uit! De opbrengst van het boek gaat naar Kinderhulp en wordt ingezet om kinderen te helpen die in Nederland in armoede opgroeien.

Gezond & Lekker Koken
Proeven, voelen, ruiken en smaken combineren... koken is een leerzame ontdekkingsreis. Door met kinderen te koken gaat er een wereld voor ze open. Samen leer je van alles over hoe je een product bereidt, waar het vandaan komt en wat je wel en niet lekker vindt smaken. Zelf eten maken is bovendien gezonder, goedkoper en lekkerder!

Middels een oproep kon iedereen zijn favoriete recept op te sturen. Dat waren er veel! Er is een mooie selectie gemaakt en kunnen met trots zeggen dat het kookboek van Kinderhulp gemaakt is door én voor kinderen en hun ouders. Het staat boordevol lekkere, gezonde en betaalbare recepten. Met vier weekmenu’s en bijbehorende boodschappenlijsten is het mogelijk om effectief in te kopen en toch iedere dag weer wat anders te eten samen. Ook vind je budgettips, recepten om gezond te snacken of om gewoon wat feestelijks op tafel te zetten.

Het allermooiste is natuurlijk dat je door een kookboek te kopen, ook een kind helpt dat in armoede leeft. Dus waar wacht je nog op, bestel snel via https://kinderhulp.nl/kinderkookboek/

Of stuur een email met je naam en adresgegevens naar secretariaat@Rofafoundation.nl