De pijlers van de Bergschenhoek Groep

Lucht & ventilatie

Lucht & Ventilatie
 

R-Vent Group B.V. is de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep en is internationaal actief in o.a. Nederland en Polen. In Nederland is R-Vent Group actief met....[lees meer]

Bergschenhoek weg en waterbouw

 

 

Bergschenhoek weg en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw
& waterbeheersing

Bergschenhoek Civiele Techniek B.V. (BCT) is een vertrouwde partner in de grond-, weg-, en waterbouw.
[lees meer]

KWT Group B.V. is gespecialiseerd in de productie en levering van waterbeheersingsproducten.
[lees meer]

 

R-Vent Group B.V.: Ventilatie- en luchtbehandeling: Wij hebben het antwoord!

bezoek de website

R-Vent Group B.V.

Lucht en ventilatie

R-Vent Group B.V.

R-Vent Group B.V. is de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep en is internationaal actief in o.a. Nederland en Polen. In Nederland is R-Vent Group actief met Bergschenhoek Luchtcomfort, Spiraliet, R-Vent Natuurlijke ventilatie en is zij medeaandeelhouder van Vespi. In Polen, tenslotte, met de bedrijven Rekuperatory en Ventermo. Naast de genoemde bedrijven hebben de aandeelhouders van R-Vent Group een deelneming in het Zweedse Climate Recovery. R-Vent Group is exclusief distributeur in de Benelux van het dit innovatieve en duurzame kanaalsysteem. R-Vent Group produceert in Nederland ventilatieproducten onder de eigen merknaam R-Vent. R-Vent producten vormen gezamenlijk met tal van diverse andere A-merken, op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling, de uiteindelijke basis voor alle R-Vent ventilatie- en luchtbehandelingssystemen die in eigen beheer worden ge-engineerd. R-Vent Group bouwt voort op de jarenlange ervaring en expertise van de Bergschenhoek Groep. Voor ieder vraagstuk op het gebied van woonhuisventilatie of utiliteitsbouw biedt ze een passend product. Dankzij de eigen engineeringsafdeling kunnen op maat gemaakte oplossingen worden geleverd. Met als resultaat producten waarbij de gebruiker te allen tijden centraal staat.

Bekijk website van de R-Vent Group B.V.

Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.: De weg naar een economische en duurzame toekomst

bezoek de website

Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.

Grond- , weg- en waterbouw

Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.

Bergschenhoek Civiele Techniek (BCT) is een vertrouwde partner in de grond-, weg-, en waterbouw. Het in 1973 opgerichte onderdeel van Bergschenhoek Groep B.V. ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen. Vanuit de vestigingen in Bergschenhoek en Zevenbergen produceert en levert BCT o.a. gegolfd stalen duikers, veetunnels, onderleiders, faunapassages en soortgelijke producten. BCT is distributeur van verschillende handelsproducten en beschikt over een Europees dealernetwerk. Het bedrijf kenmerkt zich door voortdurende productinnovatie waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Bekijk website van de Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.

KWT Group B.V.: Het creëren van goede en duurzame natte infrastructuur

bezoek de website

KWT Group B.V.

Waterbeheersing

KWT Group B.V.

KWT Group maakt sinds 2007 onderdeel uit van Bergschenhoek Groep B.V. Binnen de Bergschenhoek Groep is het in 1988 opgerichte bedrijf verantwoordelijk voor de productie en levering van waterbeheersingsproducten. KWT (Kwaliteits Waterbeheersingstechniek) is internationaal actief en produceert afsluiters, kleppen, stuwen, vlotterunits en hevels voor binnen- en buitenlandse klanten. De producten variëren van standaard artikelen tot op maat gemaakte producten. Naast producten van het kunststof High Density Polyethyleen, levert KWT ook roestvijstalen producten.

Bekijk website van de KWT Group B.V.