7 feb

2019

100 jaar en een eigen Glossy

Categorieën: Nieuwsberichten

100 jaar en een eigen Glossy

100 jaar en een eigen Glossy

Na een boek in 2016 een hele mooie Glossy in 2019. Het jaar waarin ons familiebedrijf 100 jaar bestaat. Neem een kijkje in deze Glossy over de Bergschenhoek Groep.

"Nederland moet de komende jaren toekomstbestendig gemaakt worden. Het energieverbruik moet fors naar beneden, we moeten van het aardgas af, bestaande woningen moeten energie-neutraal worden en nieuwe woningen moeten hun eigen energie opwekken. Ondertussen dwingen klimatologische veranderingen ons ook tot ingrijpende maatregelen op watergebied: we willen immers allemaal wél droge voeten houden en dat betekent dat er rekening gehouden moet worden met de effecten van hoosbuien, die mogelijkerwijs maar één keer in de 25 jaar voorkomen."

Duurzaamheid bepaalt onze koers naar de toekomst
De Bergschenhoek Groep is ontstaan vanuit de zand- en grindhandel. Nu, honderd jaar later, is het bedrijf actief in luchtventilatie, rookgasafvoersystemen en weg- en waterbouw. Op het eerste gezicht lijkt dit weinig met elkaar te maken te hebben. Maar wie verder kijkt, ziet een fascinerend familiebedrijf dat sterk is in bouwgerelateerde kwaliteitsproducten, dat focust op duurzaamheid en daar haar koers voor de toekomst ook op afstemt.


Lees hier het hele artikel: https://insights.goomedia.nl/bergschenhoekgroep