6 mrt

2017

Bezoek Cox Geelen tijdens de ISH 2017

Categorieën: Nieuwsberichten

Bezoek Cox Geelen tijdens de ISH 2017

Bezoek Cox Geelen tijdens de ISH 2017

Op een nieuwe plek met meer ruimte, vooraan in de bekende hal 9.0, gaat Cox Geelen u verrassen met revolutionaire producten.

Als eerste ziet u bij Cox Geelen de nieuwe renovatie oplossing CoxHYBRID®. Hiermee wordt een oude schacht of CLV systeem in de gestapelde woningbouw gerenoveerd voor het aansluiten van HR cv-ketels, zonder kap- en breekwerk. Dit product is het resultaat van een succesvolle samenwerking van onze R&D met de installatie branche en de feedback vanuit de markt is overweldigend. Al onze nieuwe producten voldoen aan het ‘FAST, EASY and SAFE’ concept van Cox Geelen en uiteraard geldt dit ook voor deze nieuwe oplossing.

Om dit programma te vervolledigen zijn er ook nieuwe brandwerende concentrische muurplaten met geïntegreerde vuurvaste plaat en brandmanchet in een verrassende vorm ontwikkeld. Er zijn platen beschikbaar voor aansluiting met CoxHYBRID® maar ook voor o.a. het CoxDENS® PP Flex. Hiermee maakt u een concentrische afwerking in de woning met bijvoorbeeld het CONNEXT® X3 rookgasafvoersysteem. U zorgt zo voor de meest veilige situatie in de woning, zowel brand als koolmonoxide veilig.

Ook kunt u op de stand zien dat al onze nieuwe kunststof producten worden gemaakt van UV-bestendig wit PP, waarbij wit ook echt wit is. Een perfecte oplossing voor lage temperatuur rookgasproducten welke aan zonlicht worden blootgesteld. Gedurende het komende jaar kunt u hier nog meer van verwachten.

De ISH beurs is van 14 t/m 18 maart en wij kijken uit naar uw bezoek aan onze stand B15 in hal 9.0.

Ga voor meer informatie naar www.coxgeelen.com