14 okt

2019

Fundament Bergschenhoek Groep in 1919 gelegd

Categorieën: Nieuwsberichten

Fundament Bergschenhoek Groep in 1919 gelegd

Fundament Bergschenhoek Groep in 1919 gelegd

In 2019 viert Bergschenhoek Groep het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf. De eerste steen voor het fundament van de Bergschenhoek Groep werd in 1919 gelegd.

Het was het jaar waarin Huig Rook samen met zijn echtgenote Adriana Rook-Speksnijder een handel in zand en grind opzette. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf dat zestig jaar geleden haar activiteiten uitbreidde naar Bergschenhoek.
“Als je terugkijkt en ziet waar we nu staan kun je niet anders dan daar ontzettend trots op zijn,” weet Corine die samen met Jeroen vanuit hun fraaie kantoor langs de Boterdorpseweg (tegenover het gemeentehuis) beiden als CEO van de Bergschenhoek Groep sturing geven aan ‘de erfenis van Huig en Adriana’. Trots en dankbaar dat ze werken in een transparante onderneming met vakmensen op alle plekken. Die trots kwam tot uiting in een groots eeuwfeest dat zij vierden samen met familie en degenen die er dagelijks de schouders onder zetten. De groep medewerkers waarmee Corine en Jeroen de uitdaging van de toekomst aan durven gaan.

Lees het hele artikel op de Heraoutonline