22 dec

2016

Stanislas college bij Bergschenhoek

Categorieën: Nieuwsberichten

Stanislas college bij Bergschenhoek

Stanislas college bij Bergschenhoek

Vrijdag 16 december jongstleden had Bergschenhoek Groep de eer om 90 studenten van het Stanislas college uit Pijnacker te mogen ontvangen. Deze 90 studenten hebben de richting Techniek of de richting Economie gekozen en kregen in Bergschenhoek een kijkje in de keuken van wat voor functies je kunt gaan beoefenen na je studie.

In het kader van het programma ‘Wij zijn Duurzaam Inzetbaar’ hebben we meerdere medewerkers van de verschillende afdelingen gevraagd iets te vertellen over de afdeling.

Na een mooie presentatie van Dick van der Linde en Domien Abel hebben Leo Scheele, Bert Hovius en Sander Harrewijn de studenten begeleid langs de afdelingen.

Het samenwerken met de scholen wordt vanuit de directies en projectgroep Duurzaam Inzetbaar erg gestimuleerd. De huidige studenten zijn de medewerkers van de toekomst. Door rondleidingen als deze helpen wij hen om een goed beeld te krijgen wat voor functies ze later kunnen gaan vervullen, verkoop, engineering, secretarieel, HR, IT, marketing en alle andere mooie functies die wij en vele andere bedrijven te bieden hebben.

We willen iedereen bedanken voor het mogelijk maken van deze dag. We hebben positieve reacties gekregen van het Stanislas college en zijn al gevraagd door meerdere scholen.