26 nov

2020

Vespi B.V. te Drunen 100% onderdeel R-Vent Netherlands B.V.


Vespi B.V. te Drunen 100% onderdeel R-Vent Netherlands B.V.

Vespi B.V. te Drunen 100% onderdeel R-Vent Netherlands B.V.

Orange Climate Verhulst B.V. en R-Vent Netherlands B.V. (R-Vent Netherlands) hebben overeenstemming bereikt tot de overname van 50% van de aandelen van O.C. Verhulst B.V. in Vespi B.V. (Vespi) te Drunen aan de R-Vent Netherlands per december 2020. Tevens zal gelijktijdig het pand aan de Einsteinweg te Drunen waarin Vespi sinds 2 jaar gevestigd is overgenomen worden van Van Dorp Vastgoed B.V.

10 jaar geleden op, 30 juni 2010, verkreeg R-Vent Netherlands 50% van de aandelen in Vespi van het huidige OC Verhulst B.V. Het begin van een succesvolle samenwerking waarin Vespi haar positie als leverancier en producent van lucht- en ventilatie kanalen in de markt flink heeft weten uit te bouwen. Speciale dank gaat uit naar onze medewerkers en klanten die dit succes mogelijk hebben gemaakt.

De directie van R-Vent Netherlands is verheugd om haar 50% dochter volledig te integreren binnen haar lucht- en ventilatie divisie.

Behalve diverse synergie voordelen die ontstaan om onze klanten nog beter te bedienen zullen er geen wijzigingen plaatsvinden in wijze waarop Vespi actief is in de markt. De fabriek en logistieke centrum te Drunen blijven opereren zoals u van ons gewend bent. 

Binnen R-Vent Netherlands krijgt Vespi de mogelijkheid om ook in de toekomst optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden en kansen die voor ons liggen.

Het volledige persbericht