15 mrt

2016

Cox Geelen op Expocomfort in Milaan

Categorieën: Nieuwsberichten

Cox Geelen op Expocomfort in Milaan

Cox Geelen op Expocomfort in Milaan

Cox Geelen is van 15 tot en met 18 maart 2106 aanwezig op de Mostra Convegno Expocomfort in Milaan. Ditmaal verrast Cox Geelen u met een nieuwe revolutionaire renovatie oplossing waarmee u een oude schacht in een meerlagen gebouw geschikt maakt voor het aansluiten van HR cv-ketels, zonder kap- en breekwerk!

Dit product is het resultaat van een succesvolle samenwerking van onze R&D met de installatie branche en de eerste feedback vanuit de markt is overweldigend. Al onze nieuwe producten voldoen aan het FAST, EASY and SAFE concept van Cox Geelen en uiteraard geldt dit ook voor deze nieuwe oplossing.

Verder hebben we met de RVS producten van CoxINOX® ons productprogramma op een positieve manier uitgebreid, zodat we u ook een veilige oplossing kunnen bieden voor de afvoer van rookgas met hogere temperaturen. De producten uit het CoxDENS® programma bieden daarentegen weer een perfecte oplossing voor lage temperatuur rookgas. Ondertussen zorgen we dat we blijven meedenken met onze klanten voor het ontwikkelen en produceren van producten op maat.

We verheugen ons op uw bezoek aan onze stand. U vindt ons in Hal 1, stand D21.