26 nov

2020
Vespi B.V. te Drunen 100% onderdeel R-Vent Netherlands B.V.

Vespi B.V. te Drunen 100% onderdeel R-Vent Netherlands B.V.

Orange Climate Verhulst B.V. en R-Vent Netherlands B.V. (R-Vent Netherlands) hebben overeenstemming bereikt tot de overname van 50% van de aandelen van O.C. Verhulst B.V. in Vespi B.V. (Vespi) te Drunen aan de R-Vent Netherlands per december 2020. Tevens zal gelijktijdig het pand aan de Einsteinweg te Drunen waarin Vespi sinds 2 jaar gevestigd is overgenomen worden van Van Dorp Vastgoed B.V.

14 okt

2019
Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

Een project over duurzame inzetbaarheid werkt pas echt als het ook door de werkvloer wordt gedragen. Sinds 2013 is Bergschenhoek Groep intensief bezig met het project ‘Wij zijn Duurzaam Inzetbaar’.

7 feb

2019
100 jaar en een eigen Glossy

100 jaar en een eigen Glossy

Na een boek in 2016 een hele mooie Glossy in 2019. Het jaar waarin ons familiebedrijf 100 jaar bestaat. Neem een kijkje in deze Glossy over de Bergschenhoek Groep.

7 feb

2019
Wie Jarig Is Trakteert

Wie Jarig Is Trakteert

Deze week krijgen al onze medewerkers een gezond & lekker koken boek van de RoFa Foundation. Ter ere van 100 jaar ROOK-bedrijven. We steunen daarmee Nationaal Fonds Kinderhulp, die zich inzetten voor kinderen die in armoede leven, omdat geen kind buitengesloten mag worden.

8 okt

2018
Prachtige middag vol inspirerende verhalen

Prachtige middag vol inspirerende verhalen

Berkel en Rodenrijs – Niemand minder dan voormalig topschaatser Erben Wennemars heette tussen de 100 en 150 ondernemers welkom die present waren tijdens de door VNO-NCW georganiseerde middag waarin ‘Ondernemen met maatschappelijke waarde’ centraal stond. De middag werd afgesloten met de bekendmaking van de genomineerden voor de Kees van der Helm Award 2018.

8 okt

2018
Bergschenhoek

Workshop Oostlanddag in het Experience Center

Nadat de branches met elkaar waren besproken koos voorzitter van Ondernemend Lansingerland Jan Houweling voor een bedrijf in de bouw om daar de gasten tijdens de middag van de naderende Oostlanddag te ontvangen. Het is voor hem de vijfde keer dat hij lid is van de werkgroep die de Oostlanddag organiseert.

5 jun

2018
Bergschenhoek

Trotse hoofdsponsor 1e elftal van B.V.C.B.

Zaterdag 26 mei kon het 1e elftal van B.V.C.B bij een overwinning kampioen worden. Tot op de laatste speeldag in de tweede klasse D was de beslissing over het kampioenschap nog niet gevallen. BVCB nam het op tegen Neptunus Schiebroek. Het werd een wedstrijd die bol stond van de spanning zowel langs het veld maar vooral ook op het veld!

3 apr

2018
Corine Rook CEO Bergschenhoek Groep B.V.

Corine Rook CEO Bergschenhoek Groep B.V.

‘Vertrouwen staat niet op de balans van organisaties, maar het is ontegenzeggelijk één van de belangrijkste immateriële activa”

Deze mooie woorden over vertrouwen heb ik tot me genomen tijdens een boeiend gesprek met (de inmiddels overleden) hoogleraar bedrijfseconomie Tjeu Blommaert.

3 apr

2018
BVCB Sponsoravond in het Experience Center

BVCB Sponsoravond in het Experience Center

Bergschenhoek Groep zet deuren van Experience Center open voor BVCB Sponsoravond. Naast leden en vrijwilligers zijn sponsors belangrijk. Reden voor de sponsorcommissie om een leuke sponsorvoetbalavond te organiseren. Een van de hoofdsponsors, Bergschenhoek BV, had voor de gelegenheid haar Experience Center opengesteld.

8 mrt

2018
Bergschenhoek Groep op pad tijdens NL Doet

Bergschenhoek Groep op pad tijdens NL Doet

Vrijdag 9 maart nemen Bergschenhoek Groep, Bergschenhoek Luchtcomfort en Bergschenhoek Civiele Techniek deel aan NL Doet. 10 Collega’s uit de gelederen van alle drie de  bedrijven slaan de handen in een om het Bergse Bos in Bergschenhoek in één dag zoveel mogelijk te ontdoen van zwerfvuil.

20 okt

2017
Hoofdsponsorschap BVCB verlengd

Hoofdsponsorschap BVCB verlengd

Voor de vierde keer op rij heeft Bergschenhoek Groep zich samen met Bergschenhoek Luchtcomfort en Bergschenhoek Civiele Techniek als hoofdsponsor verbonden aan BVCB, dé voetbalvereniging van Bergschenhoek. Afgelopen vrijdag 16 juni werd het contract door Corine Rook, directeur van Bergschenhoek Groep, getekend. Een contract voor de komende drie jaar tot en met het seizoen 2019/2020.

21 sep

2017
Bedrijfsbezoek leerlingen Wolfert Lyceum

Bedrijfsbezoek leerlingen Wolfert Lyceum

Als onderdeel van het examenjaar voor HAVO en VWO moeten leerlingen een profielwerkstuk maken. Het staat symbool als een soort meesterproef ter afsluiting van de schoolcarrière. Op het Wolfert Lyceum kunnen leerlingen met het vak economie of management & organisatie in het profiel ervoor kiezen een profielwerkstuk te maken door een eigen onderneming op te zetten.

9 mrt

2017
5S Introductietraining

5S Introductietraining

Voor onze vestiging in Bergschenhoek zijn we van start gegaan met de 5S introductie training. De training wordt gegeven voor Wouter van der Meijde van Perflexxion.

8 mrt

2017
UpUco - Coach a Colleague training

UpUco - Coach a Colleague training

Voor de afdelingen Sales Support en Verkoop Buitendienst is in 2016 de UpUco – Coach a Colleague training begonnen. We zijn onlangs verschenen in de nieuwsbrief van UpUco.

6 feb

2017
Een leven lang leren?

Een leven lang leren?

Op donderdag 2 februari vonden er maar liefst 6 speciale aandeelhouders vergaderingen plaats in het auditorium van het Wolfert Lyceum te Bergschenhoek.

22 dec

2016
Stanislas college bij Bergschenhoek

Stanislas college bij Bergschenhoek

Vrijdag 16 december jongstleden had Bergschenhoek Groep de eer om 90 studenten van het Stanislas college uit Pijnacker te mogen ontvangen. Deze 90 studenten hebben de richting Techniek of de richting Economie gekozen en kregen in Bergschenhoek een kijkje in de keuken van wat voor functies je kunt gaan beoefenen na je studie.

13 dec

2016
BVCB Meisjes M011-1 (MD1) BVCB op bezoek

BVCB Meisjes M011-1 (MD1) BVCB op bezoek

De lokale voetbalclub BVCB speelt een belangrijke rol voor de jeugd en voor de ouderen in Bergschenhoek. Het is voor velen een belangrijke basis voor een mooi sociaal leven. Zowel sportief als sociaal gezien een club die een thuis is voor velen. Daarom is Bergschenhoek Groep al jaren trotse hoofdsponsor van BVCB. Afgelopen dinsdag 2 november kwamen twee meiden op bezoek van team M011-1 van BVCB.

13 dec

2016
Geslaagde eerste 1e editie OPEN R-EVENT

Geslaagde eerste 1e editie OPEN R-EVENT

Op donderdag 13 oktober vond in het Experience Center in Bergschenhoek het eerste OPEN R-EVENT plaats. Er was veel belangstelling voor de diverse nieuwe producten die door Bergschenhoek Luchtcomfort, Spiraliet, Heycop Ventilatie en de deelnemende partners werden gepresenteerd. De organiserende bedrijven kijken dan ook met veel tevredenheid terug op een geslaagd event.

10 dec

2016
Duurzame Inzetbaarheid - Vitaliteit

Duurzame Inzetbaarheid - Vitaliteit

Het afgelopen jaar heeft de Bergschenhoek Groep beleid gemaakt met betrekking tot Duurzame Inzetbaarheid van haar medewerkers. Samen met vertegenwoordigers van betrokken werkmaatschappijen (team Duurzaam Inzetbaar) is een implementatieplan ontwikkeld dat dit jaar in praktijk wordt gebracht. Het eerste onderwerp dat het team DI onder de aandacht heeft gebracht is vitaliteit in de breedste zin van het woord, niet alleen fysieke vitaliteit, maar ook andere vormen van vitaliteit zijn aan bod gekomen. En Hoe.

28 jun

2016
Junior Company naar Bergschenhoek Groep

Junior Company naar Bergschenhoek Groep

Op 23 juni 2016 heeft de Bergschenhoek Groep een Pensioen Informatie Avond georganiseerd. Voor deze avond zijn alle medewerkers van 58 jaar en ouder uitgenodigd. Met een opkomst van ruim 70%, is de avond een succes te noemen. Tijdens deze avond heeft de Bergschenhoek Groep namens haar werkmaatschappijen een samenwerking aangekondigd met De Generatieregeling. 

11 mrt

2016
Gerard Rook treedt af als voorzitter

Gerard Rook treedt af als voorzitter

Gerard Rook treedt af als voorzitter van de Raad van Bestuur van Bergschenhoek Groep B.V. 

Na 44 jaar in dienst van Bergschenhoek Groep B.V. is Gerard Rook op 11 maart 2016 afgetreden als voorzitter van de Raad van Bestuur van Bergschenhoek Groep B.V. Tegelijkertijd zijn Corine Rook en Jeroen Rook beide benoemd als covoorzitter en zijn zij gezamenlijk verantwoordelijk voor de operationele leiding.