13 dec

2016

Geslaagde eerste 1e editie OPEN R-EVENT

Categorieën: Nieuwsberichten

Geslaagde eerste 1e editie OPEN R-EVENT

Geslaagde eerste 1e editie OPEN R-EVENT

Op donderdag 13 oktober vond in het Experience Center in Bergschenhoek het eerste OPEN R-EVENT plaats. Er was veel belangstelling voor de diverse nieuwe producten die door Bergschenhoek Luchtcomfort, Spiraliet, Heycop Ventilatie en de deelnemende partners werden gepresenteerd. De organiserende bedrijven kijken dan ook met veel tevredenheid terug op een geslaagd event.

Naast nieuwe producten stonden er ook drie inspirerende lezingen op het programma over de brandwerendheid van ventilatiesystemen, EPA-W: de stap naar een betere gebouwde omgeving en BREEAM in de installatietechniek. Deze werden stuk voor stuk door de deelnemers gewaardeerd. Niet alleen door de volle zaal, maar nog belangrijker door de boeiende discussies die na afloop ontstonden.

Tijdens de afsluitende netwerkborrel werd dan ook nog druk nagepraat en werd duidelijk dat het OPEN R-EVENT ook voor 2017 kan worden ingepland. Een nieuwe editie voor inspirerende gesprekken en ideeën. Tot die tijd gaan Bergschenhoek Luchtcomfort, Spiraliet en Heycop Ventilatie met vertrouwen verder op de ingeslagen weg om het belang van goede ventilatie als primaire levensbehoefte verder op de kaart te zetten.

Voor meer informatie en de sheets van de lezingen vindt u op de site van Bergschenhoek Luchtcomfort.