20 okt

2017

Hoofdsponsorschap BVCB verlengd

Categorieën: Nieuwsberichten

Hoofdsponsorschap BVCB verlengd

Hoofdsponsorschap BVCB verlengd

Voor de vierde keer op rij heeft Bergschenhoek Groep zich samen met Bergschenhoek Luchtcomfort en Bergschenhoek Civiele Techniek als hoofdsponsor verbonden aan BVCB, dé voetbalvereniging van Bergschenhoek. Afgelopen vrijdag 16 juni werd het contract door Corine Rook, directeur van Bergschenhoek Groep, getekend. Een contract voor de komende drie jaar tot en met het seizoen 2019/2020.

v.l.n.r. Vincent de Beer (Beercoo Schoonmaakgroep), Theo Keijzer (Algemeen Secretaris BVCB) Corine Rook (Bergschenhoek Groep B.V.), Andy Bezem (Voorzitter BVCB) en Christiaan Veltrop (Jumbo Christiaan Veltrop)

Hiermee gaat Bergschenhoek Groep het tiende seizoen in als hoofdsponsor van de vereniging die we sinds 2008 een warm hart toedragen. Mede door de sportieve ambities en de centrale plaats die de vereniging inneemt in de lokale samenleving. De continue ontwikkelingen binnen de club en betrokkenheid sluiten naadloos aan op de kernwaarden van onze organisatie. Daarom zijn we trots om de samenwerking, gezamenlijk met de ander hoofdsponsors, te kunnen continueren.